Terapie la distanță

Terapie la distanță

Freud n-ar fi crezut că așa ceva se poate. Fără să mă compar cu el, nici eu n-am crezut. Dar se poate, deși atunci când am lucrat prima dată, am fost destul de sceptică.

De atunci, am lucrat la distanță (via Skype) cu oameni care locuiesc temporar sau definitv pe alte meleaguri. Au ales să folosească această abordare fie din cauza diferenței de cost fie (cel mai adesea) din cauza barierei de limbă din țara care îi găzduia. Nu am să spun că este același lucru ca atunci cand lucrezi față în față dar pot să afirm din propria mea experiență de lucru că are aceleași rezultate.

Am mai lucrat la distanță și cu clienții care în mod obișnuit vin la cabinet în timpul deplasarilor sau vacanțelor lor sau ale mele sau în cazul în care deplasarea la cabinet nu era posibilă temporar.

Ședintele se desfășoară la fel, rezultatele se văd, doar modul de comunicare si distanța fac diferența.

Te invit să ne cunoaștem.
Îmi place să spun despre mine că sunt un purtător de felinar ce insoțește oameni în drumul lor interior spre lucruri pe care ei încă nu știu că le cunosc. Cred în asumarea responsabilității pentru propria viață, si mai cred că viața e facută să te gândești și, dacă e nevoie, să te răzgândești. Cred că suntem previzibili și unici în același timp și asta este o combinatie nelimitată de resurse și de posibilități.