Seminar de gestionare a relațiilor dificile

Workshop Relații dificile

Oricare dintre noi am avut de-a face cu “relații imposibile”. Colegi care nu fac ce e de făcut, șefi cu pretenții mari sau nerezonabile și aprecieri prea rare sau deloc . Prieteni care ne cer mult și ne dau puțin.  Oameni la care ținem, dar care nu ne înțeleg. Rezultatul? Relații tensionate și implicit frustrare, nervozitate, anxietate.

Vestea proastă este că nu îi poți schimba sau educa. Vestea bună este că poți învăța ce e de făcut pentru a le face față mult mai eficient. După 20 de ani de lucru cu oameni din medii diferite, în companii diferite și în situații diferite, am dovada că se poate.  Relațiile dificile pot fi gestionate eficient.

Îți propun o serie de 4 workshop-uri unde să beneficiezi de experiența mea în gestionarea oamenilor și să înveți tehnici de comunicare și de abordare a relațiilor care  astăzi îți dau dureri de cap, astfel încât viața ta profesională sau personală să devină mai comodă și atractivă.

Întâlnirile, cu o durată de 3 ore, se vor desfășura săptămânal timp de 1 lună. Costul total este de 200 ron (50 ron/workshop). Locația: Cotroceni, Str. Ion Radovici 12, Sector 5, București.

În funcție de programul tău, poți opta pentru grupul care se va întâlni în timpul săptămânii sau pentru cel de weekend.

Pentru detalii suplimentare sau înscrieri: 0744 8317610744 831761 sau inscrieri@mirunastanculescu.ro