Tu ce vezi cand nu vezi?

Afiș web_En_websize (3)

În lumea “pre-criză” era suficient să-ți faci job-ul ca totul să meargă. Astăzi, lucrurile stau puțin diferit. Un climat de business instabil și mult mai puțin previzibil fac esențiale capacitatea de adaptare rapidă și intuiția de business.  Adică devine important să te poți orienta rapid, fără informații complete. În orb. Poți restructura tot ceea ce știi și toată experiența ta în așa fel încât să iei decizii acum. Chiar dacă lipsesc informații.  Vei fi dintre cei care pot demonstra ce poți face cu ce nu ai.

Workshop-ul durează 4 ore. În prima etapă vei fi condus într-un spațiu pe care nu-l cunoști și nu-l poți vedea, alături de oameni pe care nu-i cunoști și nu îi poți vedea. În întuneric deplin vei „vedea” că poți suplini o parte din informațiile lipsă și că poți da randament. O oră mai tarziu, pe lumină, vei putea face diferența dintre estimare și realitate. Vei înțelege astfel atât că poți funcționa într-un mediu nesigur, cât și cum poți să-ți îmbunătățești performanța.

Un workshop pe întuneric? Nu. Ci dovada că poți cunoaste realitatea chiar dacă lipsesc informații esentiale și că poți fi eficient și poți da randament într-o lume în schimbare și lipsită de previzibilitate.

Unde: Van Gogh Grand Café

Cost: 150 ron/ persoană

Când: Sâmbătă, 29 martie 2014, 11.00 – 14.00

Pentru detalii: 0744 831761 / inscrieri@mirunastanculescu.ro